Uploaded with ImageShack.us


Saturday, October 9, 2010

akhirnya...

Syukur Alhamdulillah.. akhirnya sue berjaya juga create blog ni walaupun belum berapa complete lagi. pas tu background, layout, n everything pun belum tersusun lg. Byk yang kurang. tak pa la, sue kan budak baru belajar.... hehehe... slowly kata org. Sue harap dengan kewujudan blog ni, kita dapat share macam2 maklumat yang berguna utk semua lapisan masyarakat... actually tujuan sebenar sue create blog ni coz nak coret macam2 about myself, aktiviti seharian (if sempat), tukar2 pendapat and everything la. Ok la, rasanya for da 1st writing in this blog, ni ja la sue nak taip.. kihkihkih.. sy kn budak baru belajar.. hehe. apa-apa yg kurang, harap berilah pendapat, apa yg salah harap tlglah betulkan ya ya ya..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails